perjantai 30. tammikuuta 2015

Näytelmiä ja pentuhaaveita... :)

Yllätys Yllätys... Super nopeaa blogipäivitystä meiltä ;)

Vuosi on alkanut kiireisenä oman työn merkeissä. Sain trimmaajan ammattitutkinnon päätökseen ja vielä pitää rutistaa yksi näyttötutkinto ja sitte se ois siinä.

Kaikki muu aika on luonnollisesti mennyt tämän teiskon perämettien "eläintarhan" pyörittämisen kanssa. Hirveästi ei tarvitse miettiä, että mitäs sitä tänään puuhaisi!

Oltiin taas merta edempänä kalassa Rompun kanssa (Astersland Almost An Angel), käytiin Liettua Kaunasissa kahdessa kansainvälisessä näytelmässä.
Kiva reissu, tehtiin se Miliam Reisid firman bussi kyydillä, siellä kun on niin hyvä palvelu ja matkat toimii. Toisaalta kauhean kiva, kun ei itse tarvitse aina ajaa... mutta toisaalta, matkoille tulee aika suolainen hinta ja oma aikatauluttaminen on mahdotonta. Pitkiä matkoja bussissa ja usein siellä nukuttaan ainakin se yksi yökin- siis bussissa. Reissun jälkeen olo on yleensä kuin zombiella ja palautuminen vie aikansa.
Mutta oli hyvä matka, hyvä hotla ja bussiporukka oli kivaa.
Itselläni oli siis mukana vain Ronja, kaveri oli matkassa isovillis Zicon (Marttina`s Matteo) kanssa ja itse tapahtumapaikalla olikin sitten team Astersland henkilökuntineen oma toimimatkalaisina.
Oli kyllä huippuseuraa taas kehän laidalla ja niin rento ja hauska meininki. Tästä syystä meikäläinen käykin vain tuolla muualla näyttelyissä, kun on tullut totaali kypsyminen tähän suomen kehänlaita meininkiin ja ihmisten käyttäytymiseen siellä.
Super viikonloppu oli tosiaan Kaunasissa... pemuja oli ilmoitettu mukaan kaikkinensa 24kpl venäjältä, liettuasta,latviasta,virosta ja suomesta.
Lauantain tuomarina oli Manuel Loreiro Borges Portugalista, hän on ainakin aikaisemmin kasvattanutkin corgeja...
Meidän Romppu taas pläjäytti jackpotin- niin kuin aina. VSP,CACIB, CAC--> LT CH.
ROP oli Rita Ehrmanin handlaama Joshua Prince Iz Doma Infanty.
Aika siistii! Ronja tosiaan aina saadessaan jotain näyttelystä on ollut PN1 ja näin ollen joko VSP tai ROP, kaikki sertit on tulleet näin. Ei mitään varasertien kautta siirtymiä tai muuta...
Noh, nyt saatiin siis taas yksi valionarvo sinetöityä, niitä odottaakin tuolla lipaston laatikossa useampi vahvistettavaksi lähtevänä.
Uuden koitoksen on jo lyöty lukkoon ja reissua odottellaan taas innolla ;)
Team Astersland teki aika super viikonlopun kaikkinensa Kaunasissa. Sieltä tuli yksi veteraani valio, ROP pentu, sunnuntai päivälle koko rodun ROP ja RYP3 ja Romppukin voitti sunnuntaina vielä valioluokan saaden LT CAC( luokkasertin)

Taisin otsikossa väläytellä jotain pentuhaaveista... annetaan sen verran vinkkiä, että niitä on ja ne on punaisia ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti