maanantai 3. elokuuta 2015

Voi hyvääpäivää... lauseen kaikissa mahdollisissa merkityksissä.

Olipas taas pakko lukaista tuo viimeisin kirjoitus ja alkaa miettiä mitä kaikkea onkaan sen jälkeen tapahtunut.
Koitetaas jälleen jonkinlaista aikajärjestystä :P

Helmikuu hurahti näyttötutkinto jutuissa ja koirajutuissa. Suoritin siis vuoden vaihteen ja hieman sen jälkeen eläintenhoitajan ammattitutkinnon trimmauksen ja koirahieronnan näytöt. Hitsin tiukka tilanne ja kyllähän siinä joutuikin aikamoiseen paineeseen. Noh, selvittiin kunnialla, tuli risuja ja ruusuja mutta nyt voin ylpeänä esittäytyä trimmaaja ja koirahieroja amt Katri Ilves :)
Helmikuu oli myös näyttelykuu(ylläri) ja sillä erää latvian valmiera.Siitä ei sitten sen enempiä tarvinne mainite, ei siis mitään meriittiä sieltä kuin, että kiva reissu kaikella tapaa.

Maaliskuussa mentiin vaan hissuksiin kevääseen valmistuen ja toivottiin pentuja, joita ei tullutkaan.

Huhtikuu oli taas aktiivisempaa aikaa, elukoitten keväthuoltoja pihapiirissä ja kesän odotusta. Pyörähdettiin TAAS Latviassa. Ja nyt se kannatti. Saatiin sieltä ne sertit Ronjalle vihdoin. Ronja oli ROP ja ihana lappunaama Sudo(Mistycor Captain Black For Astersland) oli VSP.
Oltiin bussimatkalaisina jälleen reissussa ja Miliam Reisid hoiti homman hyvin.

Toukokuu me voidaan skipata suoraan  Kesäkuuksi. 
Kesäkuussa kiusattiin taa istumalihaksia ja matkailtiin Tromssaan, Norjaan (tiedän, kolmas kerta ehkä toden sanoo tai sitten ei) .
Matkassa oli mukana Tauno ja Ronja sekä ystäväni leonperkule Becu.
Beculla oli eka ulkomaanmatka ja kertalaakista sitten kolme näyttelyä: KR, erkkari ja KV näyttely.
Meillä vain KR ja KV.
Becu sai kaiken mitä oli tarjolla, oli vielä erkkarin VSP :)
Meillä tuli Ronjalle ROP ja Taunolle VSP& Rop Vet, BIS4vet kansallisesta ja KV näyttelyssä... yllätys yllätys jäätiin nuolemaan näppejä. Tai no Tauno oli PU2 varasertillä ;)

Heinäkuu pupunpoikasia hoitaen ja seuraten... ne on aika liikkiksiä.
Näyttelyitä suunniteltiin ja jotain toteutettiin vielä heinä-elokuun vaihteessa. Nyt mennäänkin sitten suunnitellen kaikkea tulevaa ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti