maanantai 8. joulukuuta 2014

LYHYT 9kk tapahtumien listaus...

Ei tää oo todellista, noooh koitetaan.

Koirarintamalla on tapahtunut kaikenlaista.
Lähinnä näytelmissä. Ollaan reissattu norjassa, ruotsissa, latviassa ja toki virossa.

Joitakin mainitsemisen arvoisia näyttelyitä on ainakin viime toukokuun Viron Corgi klubin erkkari jonne lähdettiin Ronjan (Astersland Almost An Angel) ihan kaksin. Reissattiin siellä viron kavereiden kanssa se viikonloppu ja ihan kivalla menestyksellä: Ronjan jälkkäri ryhmä oli BIS1 ryhmä ja kennel Astersland sitten taas kansaivälisessä näyttelyssä BIS3 kasvisryhmä- aika siistii!
Ronjan poika tuli myös erkkarin VSP:ksi :)

Ruotsin Piteåssa Ronja oli ROP saaden toisen CACIBINsa, Tromssa norjassa koettiin jo toistamiseen ja taas jäätiin kakkosiks kera kaikkien varajuttujen.

Kesällä matkailtiin Tartossa Virossa Marjon ja Lyylin (Lokatin Reetta Räyhäntytär). Meiltä oli mukana Elsa (L.Ruma-Elsa) ja Tauno(L.Aukusti). Hauska reissu ukkosta ja sadetta uhmaten! Tuloksena Lyylille eka "iso" serti virosta ja VSP, Elsalle junnuserti& JunVSPja Tauno oli ROP-vet molempina päivinä ja toisena myös ROP. Kasvattaja ryhmäkin saatiin molempiin näyttelyihin ja lopputulos oli BIS3 kasvattaja(molemmilta päiviltä), parikilpailussa Tauno&Lyyli oli BIS4 ja toisena päivänä BIS2.Ihan kiva :)

Latviasta on tullut lämmintä kättä ja Taunolle yksi VetCAC- josta siis anottavaksi tuli latvian veteraanivalion arvo.
Tauno on myös saanut ekan varasertin suomessa :D , se oli se meidän ainoa suomen näyttely.

Tämän vuoden näyttelyt on sitten taputeltu, ensi vuonna heti reissuun Liettuaan ja sitten sen jälkeen on tasaisesti suunnitelmissa jokin reissu jonnekkin päin maailmaa ;)

Elukkarintamalla on tapahtunut myös kesän aikana uusia juttuja. Meille muutti jänöjusseja! Ja pienen onnellisen perhetapahtuman jälkeen niitä tuli sitten vähän lisää ja tällä hetkellä pitkäkorvia tai oikeastaan luppakorvia on kymmenen.
Niille jotka nyt pidättelee hengitystä ja odottaa kauhulla, kuinka uusien eläintenlista tästä jatkuu voin helpotukseksi todeta, että tässä oli ne lisäykset laumaan. Tällä erää  tänä vuonna ;)

Työrintamalla trimmaajan opinnot on melkein saatu päätökseen. Papereita odotellaan. Vielä pitää rutistaa tuo koirahierojan näyttötutkinto, kun sen sai niin kätevästi tuon muun ammattitutkinnon alle ympättyä. Eli vuoden alussa taidan olla Koirahieroja / Trimmaaja AT  :)

Surullisiakin uutisia tulee syksyn kuulumisiin.
Meidän suuri harmaa Atte-poika (Brokenwheel Jak) poistui keskuudestamme 9,5v iässä 3.10.2014
Talo tuntuu hieman tyhjältä ilman Attea kieltämättä, vaikka Ansu harmaiden tasapainoa jäi pitämään yllä. Siinä oli suuri koirapersoona <3 p="">





 

2 kommenttia:

  1. Mukava kuulla teistä pitkästä aikaa! Onko teillä vielä toimivia verkkosivuja, www.lokatin.com:iin menemällä vastauksena vain ettei sivu ole käytettävissä. On ollut corgi jo pidemmän aikaa haaveissa ja haluaisin pistää Lokatin uudestaan suosikkeihin talteen, teillä on arvot niin samankaltaiset omien kanssa ja ehdottomasti olen kiinnostunut teidän tulevista pentueista :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Hanna!
      Kotisivut ovat tilapäisesti pois käytöstä... en tiedä vielä koska saan rakenneltua uusia.
      Mutta pentusuunnitelmia on ja kannattaa tutkailla tätä blogia tai laita minulla sähköpostia suoraan katri.ilves@gmail.com

      Poista