torstai 11. huhtikuuta 2013

KR Kingisepp 6.4.2013 ... Venäjän valloitus!

Käytiin sitten Venäjän Kingisepissa viikko takaperin...
Alkutiedot paikasta ja sen "eksoottisuudesta" melkein saivat meikäläisen harkitsemaan reissua uudestaan... mutta kuinkas sitten kävikään. Reissuun pienellä seikkailumielellä kerä Lyylin ja Taunon sekä Kerttu mäyriksen.

Kingisepp on pieni paikka lähellä Narvan rajaa. Olimme bussimatkaajina Miliam Travelin kanssa, yksinään sinne ei olisi kyllä edes selvinnyt, sen verran "mielenkiintoiset" olivat rajakuviot. Bussikuskimme oli luojankiitos venäläinen ja matkanjohtaja Katre tiesi kuviot tarkkaan. Me vaan oltiin mukana ja toimittiin ohjeiden mukaan :)
Menomatkalla tullikuviot veivät melkein 3h, valtaosin se oli odottelua ja ihmettelyä.
Koirien papereita reissussa ei juuri syynätty, porukasta otettiin pistokokeena yhden koiran passi tarkistukseen ja kappas- se oli meidän Taunon. Onneksi en itse uskalla lähteä leikkimään ja kokeilemaan onneani vaan kaikki dokumentit on aina ja kaikenaikaa kunnossa.
Ihmisten passitarkastukseen porukka meni haudan vakavana... ohjeeksi saatiin, ettei siellä saa hymyillä, saati sitten nauraa. Hirveesti ei kannata edes kavereitten kanssa jutella... kuvaaminen ja kännykän käyttö oli ehdottomasti kiellettyä. Että semmoinen rajanylitys paikka. No, kukaan ei joutunut putkaan eikä saanut sakkoja :)

Näyttelypaikka oli ilmeisesti joku kulttuurikeskus, vaatimaton kaksikerroksinen rakennus. Tilaa oli vähän ja siellä oli kuuma. Onneksi näyttely oli porrastettu koko päivälle, siitä aamu  klo10:00 iltaan 19:00.
Kaksi kehää ja kaksi tuomaria... ja kaikki rodut ;)
Meillä oli salissa kunnon suomi-leiri ja siellähän me kökittiin sitten koko päivä. Omat koirat oli heti aamusta ja iltaan saakka siellä sitten vietettiin aikaamme.

Meidän Bussiporukka oli varsin menestyksekäs! Leiriimme tuli lukuista ROP sijoitukset sekä sertit, ryhmäsijoitukset ja jopa BIS sijoitukset... ei paha!
Näistä sijoituksista me pääsimme jakamaan ROP junnun, ROPin sekä BIS2 :D
Eli tarkemmin purettuna mäykky Kerttu- Snoopy Face Gerbera Gem oli junnu ROP ja ROP saaden siis toki sertin myös, Lokatin Aukusti "Tauno the turisti" oli ROP ja sai sen haaveilemamme venäjän sertin ja sitten pikku Lyyli, Paavo Väyrynen-Väyryskä-Väve-Pave eli Lokatin Reetta Räyhäntytär oli ROP pentu ja BIS2!!!!
Ihan en osannut tuota edes haaveilla ja vieläpä kun paikalla oli kilpailua, me ei todellaakaan oltu ainoat rotumme edustajat ja BIS kehäänkin tuli reilut 10 pentua....
Noh, joskus tapahtuu ihmeitä, myös meille :)
Tuo oli Lyylin kohdilta aika mukava päätös pentukehille. Nyttenhän pikkulikka siirtyi jo junioreihin.

Niin ja siis meidän bussiin tuli myös BIS1 ja junnu BIS1- tämä oli itseasiassa yksi ja samainen koira, aika magee pointteri nimelta BOSS...

Tämähän nyt sitten tarkoittaa sitä, että meillä on edessä vielä venäjän reissua sitten jos Taunosta halajan venäjän muotovalion.
En tiedä pitäiskö itkeä vai nauraa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti