maanantai 19. maaliskuuta 2012

Tommy Wirenin ja Juha Kareksen luentoa...

hieman on ollut hiljaista kirjoitteluiden suhteen. Ehkä se tässä taas alkaneen kevään mittaa korjaantuu ja alkaa taas jotakin tekstiä tänne myös tulla.

14.3 Oltiin Lahdessa Tommyn kanssa... minä siis kuuntelemassa luentoa ja siinä sivussa piirun verran auttelin Maikkia luennon järkkäilyhommissa.
Hienosti tuli paikalle väkeä kuuntelemaan, piirunverran vajaat 70 henkilöä!
Tommy puhui perusjuttuja siitä, mitkä on niitä kulmakiviä- 4 perusjuttua mihin kaikki muut suoritukset/asiat perustuu: kohteet, paikalla olo, luopuminen ja luoksetulo(lähellä pysyminen).
Jälleen kerran paljon viisauksia! Suosittelen kyllä kaikille- lämpimästi.
Tommy on kyllä sitten viisas mies.

17.3 olin kuuntelemassa Villakoirakerhon järjestämässä tilaisuudessa Juha Karesta (Ulkomuototuomari, kennel Chic Choix). Aiheena oli KOIRAN KASVATUS ja RAKENNE.
Hulvaton luento, vatsa oli kipeänä tapahtuman jälkeen nauramisesta. Ja oli siellä asiaakin- hieman toisesta näkökulmasta: pitkän linjan kasvattajan ja tuomarin näkökulmasta.
Luennosta jäi kyllä mieleen hulvattomia esimerkkejä mitä Juha kertoi omalle kohdalleen sattuneista episodeista... lukuisat ylinopeussakot- koirien takia, auton penkille pissivä bracco- jonka takia penkistä sai sähköiskun, "myydään ruotsalaisille" ja näitä riitti :) .

Tämän vuoden puolella on saanut myös alkunsa www.katrinkoirahuoltamo.fi ja suunnitelmia on kovasti!

Muutamia näyttelyitäkin on takana, mutta niistä ei mitään sen ihmeempää mainittavaa.
Osteopaatti Maare Kaiperlaa ollaan myös käyty tapaamassa Atten ja Taunon kanssa. Atte saa hoitoa vanhaan vammaan ja Tauno kävi "vuosihuollossa".

Kaikenlaista on tapahtunut ja paljon kaikenlaista on tulossa... Ja KEVÄT on tulossa... mä tykkään!

Tälläistä oli vielä 4vko sitten kotitiellä!Tässä vähän näytelmähihnoja
mitä olen tehnyt. Näitä saa tilattua
www.katrinkoirahuoltamo.fi
ja Facebookissa on enemmänkin mallejä nähtävillä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti