keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Hyvinkään ryhmis 17.8.2011 ja Tallinnan matkailua

Nättelyvietissä ollaan taas oltu kovasti- näin niinkuin meidän mittakaavalla.
Käytiin Petrin ja Hippa-heelerin kanssa Hyvinkään ryhmiksessä ja mukana oli myös meidän makkarakolmikko Tauno, Pipa & Ronja.
Hippalle näyttely taisi olla toinen virallinen ja saatiin Erinomainen ja AVO1- ei kuitenkaan Sa:ta. Mutta arvostelussa kaikki oli varsin mallillaan, hassunhauska koira esittää! Hippa teki suurinpiirtein kaiken volteista ripaskaan. Liikkeitä oli alkuun täysin mahdotonta saada esille ja tuomarikin meinasi jo luovuttaa, mutta ihme tapahtui ja Hippa löysi sisältään hetkeksi rauhallisen show- heelerin ja ravi löytyi!

Omista koiristani Pipa avasi virallisten näytelmien kauden saaden ERIn ja ollen JUK4, Ronja ERI, VAK1 ja SA ja Tauno tyylilleen uskollisena EH.
Tuomarina oli Anna Redlicka, Puolasta.

Taunon arvostelu:
"Typical. Small, short and cubby. Nice head and expression. Somewhat feminine,Short restricted movement.Open coat" EH

Pipan arvostelu:
"Correct in type. Tiny bitch.Feminine head.Small underjaw.Correct topline.Short ribcage.Long loins(?).Flat at the movement.Correct forechest.Correct angulations and movement." ERI, JUK4

Ronjan arvostelu:
"Correct in type. Feminine head. Weak underjaw. Good silhouette. Good angulations. Very Good mover" ERI, SA, VAK1

Tallinnassakin on taas pyörähdetty joitakin kertoja syksyn aikana. Lähinnä koira-asioissa.
Ronja vietti kotomaassaan hetken, käyden siinä samalla kosiomatkalla... josta ehkä myöhemmin lisää ;) .

Tallinnaan taas suuntaa punaisen volkkarin nokka piakkoin, kun lähdetään näyttelyreissulle. Tauno ja Pipa on ilmoitettu Rakveren näyttelyyn lokakuussa.
Hieman Rakveren jälkeen on Corgien erkkaria tiedossa. Kiva päästä erkkariin VUOSIEN tauon jälkeen. Oliskohan ollut joskus -03 kun olen ottanut osaa viimeksi koiran kanssa erikoisnäyttelyyn.
Tämän jälkeen olisi vielä mahdollisuus seinäjokeen ja jyväskylään, mutta katsotaan...

Tässä syksyllä ollaan käyty Trainer`s Choicen perustaito kurssia Pipan kanssa. Mielettömän hyvä kurssi ja ollaan monessa asiassa päästy kärpän kanssa eteenpäinkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti