tiistai 1. joulukuuta 2009

Setä Ventelää tapaamassa.

Huh, nyt on tämän vuoden näytelmät takanapäin. Ei tullut mainetta ja kunniaa- mutta tarvittavat naimaluvat tuplasti.
Sunnuntaina 28.11 käytiin vielä turkkusessa hakemassa Ht molemmille.
Tuomariksi oli meille vaihtunut Tapio Eerola- Poul Örnemarkin sijaan.
Arvosteluiksi saatiin seuraavaa:
Räyhä.
"3v. Mittasuhteiltaan pitemmästä päästä. Kuono voisi olla täyteläisempi silmien alta. Rintakehä kevyehö, raajaluusto riittävä. Tasapainoiset kulmaukset. Voimakkaasti sisäkierteiset etuliikkeet.Jäykät, tehottomat takaliikkeet"
Tauno.
"5v. Mittasuhteiltaan oikea. Hyvä kallo, kevyehkö lyhyt kuono. Oikein sijoittuneet korvat.Hyvä runko.Kevyt raajaluusto.Lyhyehköt olkavarret. Liikunta raskasta, askelpituus sinänsä Ok."

Mutta sitten tärkeimpään asiaan.
Eilen käytiin Ventelän Karin vastaanotolla virallisissa röntgen kuvissa... hienoa ja totta- jälleen kaksikappaletta terveitä Lokatin corgeja!
Molempien lonkat ovat kunnossa- Ventelän arvio A, polvet 0/0 samoin kyynäret ja selät siistit kumpaisellakin. Kennelliitosta tulee ensiviikon aikana sitten lopulliset lausunnot.
Mutta täytyy sanoa, että olen varsin tyytyväinen.
Vielä on muutama tarkastus tehtävänä ja sitten ollaan oletettavasti selvillä vesillä. Räyhä menee vielä silmäpeilaukseen viikon kuluttua ja molemmille odotellaan VonWillebrand verenvuototestin tuloksia. Ei nuolaista ennenkuin tipahtaa.

Räyhä on kyllä osoittautunut varsin näppäräksi tyypiksi. Ihana tyttö. Suhteellisen vilkas ja todella toimelias tyyppi. Hurjan kuuliainen tuolla ulkoillessa- tulee kyllä heti kuulolle, kun kutsutaan. Kirsi on tehnyt Räpän kanssa hyvää työtä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti